dilluns, 1 de febrer de 2010

Nancy Ajram (Taller de música)

Nancy és una cantant libanesa de música pop nascuda el 16 de maig de 1983. Ha venut sobre trenta milions de còpies a tot el món àrab. La seva riquesa personal, deguda en la seva majoria a la gran venda de discs, concerts i comercials excedeix els $ 26 milions de dòlars.
Ha venut sobre quatre milions d'àlbums al Líban. És tercera artista femenina amb més vendes en la història de la música libanesa.
A principis dels anys 2000 va començar el seu èxit com a cantant en rebre grans ofertes, molt especialment amb la companyia Coca-Cola. A principis del 2003, quan neix el seu àlbum Ja Salam que va incloure el Akhasmak Ah que es va convertir en un gran èxit, amb un provocatiu vídeo amb reminiscències d'un film àrab més antic.
El 2004 va ser llançada la seva quarta producció titulada "Ah W Noss", a la qual van seguir produccions que van incloure més aportacions artístiques que Ajram desenvolupar.
Va ser tant el seu èxit que va ser nomenada com la millor cantant àrab per la revista Zahrat l'Khalij el 2003 i 2004. El 2005, la cantant va signar un nou contracte de suport a Coca-Cola. l'àlbum va ser usat en els comercials i els seus vídeos promouen els productes de l'empresa tornant a ser nomenada per la versió àrab de Newsweek com una de les personalitats més influents del món àrab en 2005.
A principis de 2006 va publicar la cançó Ana Masry (Sóc egipci), que va coincidir amb que Egipte va ser el país amfitrió del torneig de futbol Copa de Nacions Africanes.

He escollit aquesta cantant per fer el treball per què la seva música m'agrada i em fa sentir bé:


Sara M.