dimarts, 3 de juny del 2008

La tortuga Gertrudis (Taller de cuina)

En l'últim taller de cuina hem fet un pastís molt especial: La tortuga Gertrudis.

Primer hem fet una cerca per internet per aconseguir la recepta i consells pràctics per a cuinar-la. Els llocs que més ens han agradat són:
A partir d'aquests llocs hem elaborat la llista d'ingredients i la recepta:

Ingredients:
- 3 bracets de gitano de xocolata (del mercadona)
- Llet
- 1 sobre de mousse de xocolata royal
- 1 sobre de gelatina en pols royal
- 1 bol de vidre
- Paper film (tranparent )
- 2 “bollitos de leche”
- 2 lacasitos

Com es fa / Procediment:
- Agafem el bol i el folrem amb paper film
- Tallem els bracets de gitano a rodanches de 1cm de gruix
- Folrem el bol amb les rodanxes del braç de gitano
- Posem un sobret de gelatina en 50cc de llet freda
- Fem la mousse de xocolata tal i com diu el paquet
- Barregem bé la mousse amb la gelatina
- Omplim el bol amb la barreja
- Ho tapem amb rodanxes de braç de gitano
- Ho posem a la nevera un mínim de 6h
- Quan ja està fred ho treiem del motlle
- Fem el cap, les potes de la tortuga amb els “bollitos de leche”
- Posem 2 lacasitos pels ulls de la tortuga
- I ja està apunt.

Aquí teniu un reportatge de com vam fer el pastís:
BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.