diumenge, 2 de novembre del 2008

Inundacions al Marroc

Més 13 persones van morir al nord del Marroc durant el dimecres a la nit quan les inundacions provocades per les fortes pluges van provocar la caiguda de les seves cases. Les últimes inundacions han provocat durant les últimes dues setmanes un mínim de 25 morts en diverses províncies del Marroc.

Marroc, que pateix sequeres cícliques, ha registrat entre els dies 17 i 23 d'octubre els nivells més alts de pluja en 35 anys, d'acord amb responsables locals per a desastres.



I nosaltres, com ho veiem?

  • Per evitar aquest tema del canvi climàtic podríem fer un munt de coses, començant per fer del reciclatge obligatori, anar més en bici i a peu que no pas el cotxe, a l' hivern deixar d'utilitzar tant la calefacció i abrigar-se més (Maite).
  • El meu avi que te bastants anys ens ha dit que mai habia vist una cosa semblant. Per això m'estranya que sigui casualitat, ha de ser pel canvi climàtic. Ha mort bastanta gent per què va ploure molt per la nit quan tots estaven dormint. Al meu poble hi ha gent que tenen les cases a dos metres de la riera i se'ls ha emportat l'aigua. Jo crec que hem de començat a pensar que el canvi climatic ja està aquí. (Mohamed E.)
  • Passa als pobles i ciutats amb poca riquesa i per això hem de respectar el medi ambient. (Miloud)