divendres, 13 de febrer del 2009

Charles Darwin

Aquest 2009 és l’any dedicat a Charles Darwin per dos raons: la primera és que Darwin fa 200 anys que va neixer i la segona que fa 150 anys de la teoria que va escriure: la teoria de l’origen de les espècies, que consisteix en que evolució és el procés pel qual una espècie canvia amb el pas de les generacions. Atès que es porta a terme de manera molt lenta han de succeir moltes generacions abans que comenci a fer evident alguna variació.Charles Darwin va néixer el 12 de febrer de 1809 a Shrwsburry, Inglaterra. Tenia 5 germans iera fill d’un gran doctor. Va estudiar a la universitat de Cambridge i amb 22 anys es va graduar.

A Charles Darwin li agradava viatjar i en els viatges descubria moltes coses, una d'elles era que en cada lloc hi havia una espècie de éssers vius que gràcies a la evuloció s’havien adaptat a les carecterístiques del lloc on estaven com a la temperatura, el clima, la alimentició, etc.
Aquest estiu es fa un festival a Cambridge en honor seu.

Un Festival de la ciència, societat, literatura, història, filosofia, teologia, art i música que sorgeixen dels escrits, la vida i l'època de Charles Darwin presenta a través de xerrades, debats, performances, tallers, exposicions i gires.



Mohamed E.