diumenge, 14 d’octubre del 2007

Junts?


Aquesta història parla d'uns nens que viuen a Mongolia. Aquests nens eren pobres i no tenien gaires recursos per a sobreviure dignament.

Un dia un equip de bàsquet dels Estats Units d'amèrica es va adonar que ells tenien molts diners i havia molts països de l' Àfrica que no en tenien, i per això van organitzar una gira pels països pobres.

L'equip va arribar un dia a Mongolia i van començar a jugar amb tots els nens que es trobaven, i es van adonar que hi havien dos nens que destacaven molt sobre els altres nens mongols.

Van decidir que aquells dos nens no podien estar al carrer sense fer rès, per què ells tenien molta traça per aquell esport.

La federació de bàsquet dels Estats Units va parlar amb les families dels nens i van decidir entre tots que anirien a Àmerica a jugar a la lliga nacional americana.

Quan van passar els anys aquells jugadors van ser molt més bons fins que un dia es van trobar jugant a la millor llig del món.

Els jugadors cobraven molts diners i del seu sou van anar donant al seu pais una mica per a que aquell esport no s'oblidés, i així aquell país va anar prosperant i avui en dia té molts atletes, jugadors de bàsquet, de futbòl etc.

Albert