divendres, 30 d’octubre del 2009

Biblioteca Xavier Amorós (Taller d'oci)


Horaris:
Dilluns a divendres de 10.00 a 20.00 h.
Dissabtes de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h
Horari d'estiu: Juliol i Agost de dilluns a divendres de 10.00 A 13.30 i dijous de 17 a 20 h.

Informació relacionada:
A la biblioteca pots fer moltes coses, pots anar a:
-Buscar informació als llibres, internet, enciclopedies, etc.
-Hi ha molts llibres per llegir, novel.les, còmics, enciclopèdies, atles, etc.
-Pots agafar pel·lícules i tornar-les al cap d'una setmana, el mateix que els llibres, però per als llibres et donen més temps, fins un mès.

Més:
Hi ha diferents modalitats, es a dir hi ha una sala per cada gust, per exemple hi ha una sala per a nens, on hi ha cómics, pel·lícules infantils, llibres per a grans i petits, també té un lloc on els nens petits poden jugar mentres els seus pares busquen llibres o parlen amb algú. Després hi ha una sala que es per la gent gran on hi han taules amb cadires que es on es va a estudiar o fer treballs, alli també estan els ordinadors.
Respecte als llibres, hi ha una secció per a cada tema, per exemple: Natura, cómic, religió, socials, diccionaris, etc. També hi ha unes taules per la gent que va a connectar-se amb el seu portàtil. Al costat hi ha unes escales que pugen a la secció de novel·les, també es divideix; una part les novel·les en castellà i una altre en català, tambè les poesies i antologíes catalana i castellana.
Un altre secció és la de les pel·lícules. Hi han moltes pel·lícules per a diferents gustos: Terror, amor, ficció, documentals, etc. però no hi ha només pel·lícules, també hi ha cd's de música per a qui vulgui, i documentals de Nathional Geografic i altres.

Important:
Per poder accedir als servicis de la bibiblioteca has de tenir una tarjeta, que si encara no la tens, pots demanar-la als encarregats en la biblioteca.

Jenny G.