dimecres, 11 de novembre del 2009

Embolic .... (Historia d'una foto)

Hi havia una vegada una noia que es deia Fàtima. Sempre estava connectada a l'ordinador i mai feia res, no ajudava mai a la seva mare. Un dia estava connectada a Internet i el seu pare va arribar del treball i la va trobar connectada a l'ordinador. Li va dir que això no podia ser, que ajudés una mica a la mare i que recollís tot el que tenia per el terra.
La Fàtima es va enfadar i va sortir de casa. El pare l'estava buscant i la va trucar per telèfon però la Fàtima tenia el telèfon apagat. El pare de la Fàtima va trucar a la policia i va explicar tot el que havia passat amb la seva filla. La policia li va dir "tu tranquil que d'això ens ocuparem nosaltres".
La policia va buscar per tota la ciutat i no la van trobar. El pare va trucar per telèfon a una amiga de la Fàtima i li va preguntar si la Fàtima estava amb ella i l'havia vist aquella tarda. La amiga de la Fàtima li va dir" sí, la Fàtima està amb mi, però diu que esta molt enfadada". Quan la Fàtima va tornar a casa el pare de la Fàtima la va fer una abraçada molt gran i li va dir "Mai et diré res, però tu tens que pensar una mica i pots estar el temps que vulguis connectada a l'ordinador. Tu saps que jo t'estimo molt i la teva mare també". I la Fàtima va dir: "Des de avui ajudaré la mare i faré el treball que tinc que fer".
Mohamed H.