dijous, 5 de novembre del 2009

No té preu!

Moltes de les coses que tenim "no tenen preu" per què no hi ha prou diners al món pels que ens les vendríem. Voleu saber quines són aquestes coses?:

- Els amics són molt difícils de fer, te'ls has de guanyar amb la confiança i amb l'amistat. A mesura que l'amistat creix els amics sense donar-se conte es fan més propers a tu. Ells et necessiten més i tu a ell. (Soufianne).
- L' amistat no té preu. Si saps valorar a la persona que tens al costat i que té un valor incalculable. Als amics no els importa si tens diners: només has d'estar amb ells en els moments bons i en el moments dolents. També és un sentiment meravellós i únic, és sincer i de cor, però malhauradament d'amistats de veritat hi ha poques. (Luisa)
- La família ho és tot, és la que estimo molt, no la canviaria per res del món. No té preu, Jo no em separaria mai de la meva família. Amb la família et diverteixes molt. (Yassin).
- Per mi l'amistat, la família, i l'amor són les 3 coses que no tenen preu. L'amistat no té preu, escollim els amics, i sempre els tens al teu costat per lo bo i lo dolent per recolzar-t'hi el que necessitis, per ajudar-te en totes les coses. La família no té preu, ells són els que et cuiden de petits, et veuen créixer, et cuiden et, et donen el menjar, i saps que sempre els tens al teu costat. L'amor no té preu, t'enamores d'un noi i saps que sempre estaràs amb ell i ell estarà per tu. (Marina)