dimarts, 2 de març del 2010

Massari (Taller de música)


Sari Abboud , més conegut pel seu nom artístic Massari és libanès canadenc Massari és el dialecte àrab-valencià i el Líban argot de la paraula "diners".
Massari i la seva família es va traslladar a Montreal, Quebec, quan tenia 10 anys d'edat. Als 13 anys, es va traslladar a Stittsville, un suburbi d'Ottawa, Ontario, amb els seus germans menors i Samer Sami. El 2002, Massari publicar una demo de "Spitfire", que van ser posats la ràdio local.
Va començar la seva carrera musical el 2002, i ha publicat dos àlbums, el 2006 i Massari Massari Forever el 2009. Ha tingut èxits a Canadà, Orient Mitjà i internacional.
Massari va guanyar el premi al millor vídeo Pop en els Muchmusic video Awards 2006 per la seva cançó Be Easy, que també va ser nominada per als premis de millor vídeo independent, millor cinematografia i millor director (dirigit per RT). El 2006 també va ser nominat per al Muchmusic video Award al Artista Canadenca preferit, escollit pel públic.
A principis del 2007, Massari va deixar la seva casa discogràfica original, Capital Prophet Records, per raons desconegudes.El 12 de juny de 2008, Massari va signar un nou contracte amb Universal Records, que havia estat mantenint un ull sobre els progressos Massari com a cantant. Mentre que l'àlbum estava en preparació, Massari van llançar dos singles, "Say You Love Me" i "In Love Again".
"Say You Love Me" va ser un èxit a les estacions de ràdio de tot el món, i 16 de maig de 2008 es va realitzar al Líban a Star Academy Món Àrab.

Mohamed H.