dimecres, 28 de novembre del 2007

Pensant en ...

El dia dos de setembre l'Ana Davidson va arribar a Catalunya, era a finals d’estiu .
Comencava a fer fred. L'Ana estava molt nerviosa. No sabia palar l’espanyol . Tampoc coneixia la llengua catalana. No tenia amics. La seva familia era lluny,molt lluny. La seva failia era a Xina.
Estar de vacances en un altre país és fàcil-va pensar la ana . Viure en un pais diferent és una altra cosa! Podré viura aquí sola, sense la meva familia? Per què l'Ana va venir a Catalunya? La Ana estava enamorada.
El xicot de l'Ana era un noi cátala. Es deia Carlos. En Carlos era de català. En Carlos i l'Ana es van conèixer a Xina quan en Carlos feia vacances. En Carlos va estar sis setmanes a Xina.
En Carlos era guapo, parlava molt bé l’anglès, va estudiar anglès durant deu anys a l’escola i després a la universitat. En Carlos i l'Ana es van enamorar. Ellsvolien casar-se, però tenien un gran problema: eren de països diferents. Van decidir a provar de viure a Catalunya,al país d’en Carlos.
En Carlos tenia una bona feina en aquell país, era el director d’una empresa de construcció .Era un bon noi i l'Ana l’estimava per això. L'Ana va agafar les maletes i es va acomiadar de la seva família i dels seus amics. No sabia quan tornaria al seu país i no sabia quan tornaria a veure la seva famila i els seus amics.
Quan l'Ana va arribar a Catalunya, se sentia trista. Però alhora estava contenta: Ostres! Un nou pais, una nova vida amb en Carlos!
El pis d’en Carlos era a Vic. Era un pis petit però acollidor i confortable tenia calefacció i cuina de gas. A casa seva sempre cuinava amb una cuina electrica.
Hi havia moltes coses que hauria d’aprendre. To era molt diferent al seu pais.

Samira