dimecres, 28 de novembre del 2007

L'equip

Hi ha un equip de futbol de França anomenat,un equip gairé bé desconegut a frança per què és un equip de segona divisió. Bordeus es la primera vegada que juga a la primera divisió, ademés no disposa de bons jugadors.
Bordeus tindrà que buscar nous jugadors. per això van anar de gira a Àfrica. Alàa hi ha un jugador que es diu Okucha. Té només 18 anys, és de Nigeria, la seva mare es de França i el seu pare es de Nigerià. Okucha es un bon jugador té molt talent. Okucha viu Nigeria amb el seu pare, allà juga a futbol en una escola.
L'equip Bordeus està fent una gira per Àfrica per veure els jugadors que hi ha. Però quan van arribar a Nigeria tot va canviar al veure a Okucha jugant a futbol tots es van quedar surpresos amb el joc de Okucha. Tots parlavan d'ell, l'equip Bordeus no va dubtar a fer-li les proves. Primer de tot van parlar amb els seu pare, i també van parlar amb ell.
Li va agradar molt jugar a Europa, era els seu somni jugar en equips grans d'Europa. Finalment el van portar a França, on tenia que fer les proves. Hi va anar amb el seu pare i va quedar amb la seva mare.
Okucha va fer les proves que tenia que fer, després de fer-ho tot, va jugar amb el primer equip.
Okucha va triunfar molt a francia i sobre tot a l'equip de Bordeus on es va fer molt famós.

Soufiane