dilluns, 1 de juny del 2009

Susan Boyle (taller de música)

Susan Boyle va néixer el 1961 en el petit Blackburn .Els seus pares van ser inmigrants irlandesos. Tenia sis germans i cuatre germanes i ella era la més jove,quan va néixer la seva mare tenia 47 anys.Va començar a cantar quan tenia 12 anys cantava en concerts escolars.
La rebutjava la gent i era descriminada pels homes per tenir un físic molt diferents a la resta de persones.
Peró La seva vida va fer un gir impensable, va pasar d'una vida senzilla en un petit poble a ser reconeguda a nivell mundial. Aixó va ser gracies a un concurs de la televisió a Britain`s Got Tent, el 11 d`abril del 2009. Abans de que ella cantés, el públic i els jutges expressaven burla sobre la seva aparença, peró quan va cantar la seva veu va ser impresionant, va deixar el públic impactats. Inmediatamet tots es va aixecar a aplaudir i els jutges es van quedar sense paraules.
Des de llavors la seva vida va canviar molt, va asolir la fama i va tenir milions de seguidors i els seus videos van arrasar amb visites fins als 12 milions.No va guanyar però ha aconseguir un gran èxit.
LES CANÇONS QUE VA CANTAR AL CONCURS:¨I Dream A Dream¨del musical Els misarables i la peça melòdica ¨Memory¨del musical¨Cats¨



Us pregunteu perquè la vaig triar?: M'ha cridat l'atenció la seva manera de cantar i la valentia de pujar a un escenari amb tanta gent que a més es reien d´ella.La seva música em dóna emoció i valentia. Ella no va abandonar, si no que va seguir i va cantar per demostrar que no importa el fisic.