dilluns, 1 de juny del 2009

Sting (Taller de música)


Sumner, fill d'Ernest Sumner, repartidor de llet, i la seva esposa Audrey Cowell, perruquera, ajudava sovint el seu pare amb el seu treball. Va ser educat en la religió catòlica a causa de la influència de la seva àvia paterna irlandesa. Sting va rebutjar una prometedora carrera com a esportista quan només va aconseguir el tercer lloc en la competició anomenada 100 Yard Sprint National Junior Championship.

Va mostrar un talent natural per a la música, tocant i arreglant les seves pròpies cançons gairebé immediatament després d'haver pres una vella guitarra rebutjada pel seu oncle a l'edat de 8 anys. Al començament solia donar concerts en el primer lloc on li ho oferissin. Va tocar amb bandes de jazz locals com Phoenix Jazzman, va editar una maqueta amb nou temes amb la seva banda, Last Exit, de la qual era cantant i baixista i un LP en el qual col labora tocant el baix, amb la Newcastle Big Band.



Les imatges:



La meva opinió:
He escollit aquest cantant per fer el treball per què m'agrada molt escoltar la seva mùsica: les seves cançons poden ser tranquiles o divertides, té de tot.