dimecres, 10 de juny del 2009

Backgammon (Taller "A què juguem?")


MATERIAL: fusta, llapis, regle, pintura negra, pintura blanca i vernís.

PROCÉS:
  1. Per començar he agafat la fusta i amb un llapis i un regle he partit la fusta per la mitat fent una ratlla al mig de la fusta, a continuació he agafat el llapis i he començat a dibuixar el joc.
  2. Quan el joc estava dibuixat he començat a pintar-lo de dos colors , i he fet una figura d'un color i una d'un altre color.
  3. El primer color que vaig utilitzar he sigut el negre, ho he fet amb un permanent de color negre, el segon color ha sigut de color blanc per que destaquin més els colors.
  4. Després he agafat vernís i ho he pintat tot.
  5. Per ultim de tot vaig haver de conseguir 30 fitxes rodones pel joc, amb les fitxes vaig fer el mateix les vaig pintar de dos colors i les vaig barnisar.
  6. Quan estaven llestes vaig agafar un portafolis i ho vaig enganxar pel darrera amb calor per poder ficar alla les fitxes.
COM ES JUGA?
Per començar has de col·locar les fitxes al seu lloc corresponent, a continuació per jugar a aquest joc han de ser dues persones, les persones que juguen tiren els daus i a qui li surti el numero més gran o li surt el doble comença el joc, o sigui es el primer que llança per començar la partida.
Comences a jugar i totes les fitxes comences a ficar-les al teu costat, el costat que tu hagis escollit, intentes ficar dues fitxes al teu costat escollit, per bloquetjar al teu jugador, el que juga amb tú, perquè ell no pugui treure`t cap fitxa a fora, i si et fa fora llances el dado i t'ha de sortir un nombre que ell tingui lliure al seu costat escollit i si no no pots entrar i llança ell a continuació.
Si el teu jugador té una fitxa en la ratlla el pots fer fora tu i ha de fer ell el mateix pas per intrar. Si treus fora el teu jugador i en cadascúna de les ratlles tens ocupades en cadascúna de les ratlles amb dues fitxes el teu jugador ha d'esperar fins que tu no deixis lliue una de les ratlles.
Quan llances amb el dado canvies dues fitxes, però quan llances amb el dado i et surt el doble canvies quatre fitxes.
Quan tens totes les fitxes al teu costat escollit caences a treure-les a fora cada vegada treus fora dues fitxes si tens en la ratlla la fitxa i en numero que et surt en el dado treus fora i si no tens agafes altres i les canvies al davant. Quan et surt el doble treus fora quatre fitxes.
Si treus totes les fitxes més rápid que el teu jugador tu guanyas la partida.
Un campionat té tres partides, si treus totes les fitxes i el teu jugador cap guanyas la partida tu guanyas dos a zero.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I need tο to thаnk yοu for thiѕ very good гeaԁ!
! I certainly еnјoyed every bit of it.
I haνe уou bookmarκed to check out nеw stuff уou post…

Also visit mу website ... lloyd irvin

Anònim ha dit...

I have been ѕuгfіng on-linе gгeater than three hours aѕ of lаte, but I never discovered any interesting article like yours.
It's lovely price sufficient for me. Personally, if all website owners and bloggers made just right content material as you did, the internet might be a lot more useful than ever before.

Feel free to visit my homepage: reputation management

Anònim ha dit...

Ηellο theге! Do you know
if they maκe any plugіns to safeguaгd agаinst hacκеrs?

I'm kinda paranoid about losing everything I've workеd hard on.
Any rеcоmmendations?

Feel free to surf to mу blog: reputation management