divendres, 15 de gener del 2010

Guerra i Pau. Imad

Hi havia una gran ciutat on hi vivien moltes famílies. Una era una gran família molt rica, i una altre una família molt pobre.
La família rica tenia un fill, i la família pobre tenia una nena molt bona i bonica. Els dos nens anaven al mateix col·legi, l'IES Baix Camp.
El noi de la família rica tenia un grup de amics que a l'hora del pati, es reunia a un lloc. La nena tenia un grup de amigues que es reunia a un lloc de la cafeteria.
El grup del nen de la família rica es deia Guerra, i el grup de la noia es de la Pau.
El grup del noi sempre a les tardes es reunia amb els seus amics a casa seva, ell tenia un casa molt gran. A la seva casa es reunien per fer plans per fer guerres i baralles als instituts perquè els agradava fer moltes guerres a l'escolal per què no volien estudiar, volien fer perdre temps al nens que volien estudiar. Ells només, volien Guerra.
Peró llavors la nena de la família pobre que li agradava estudiar va fer parar la guerra entre uns i altres. Molts professors li van donar els premi de la Pau als instituts. El nen de la família rica es va tornar bon nen i va volia ser al grup de la Pau.