dilluns, 18 de gener del 2010

Que et portin! (Història de gener)

Aquesta és la història d'una dona que es diu Rebeca i que volia marxar de la seva ciutat, perquè estava cansada de fer sempre el mateix: treballar, anar a casa, mirar la tele i dormir. Ja estava farta d'això. Així que li va dir a una amiga, Carol, que marxés amb ella perquè no tenia massa diners i així podrien pagar entre les dues. Carol li va dir que estava encantada d'acompanyar-la, però com que la Rebeca ni la Carol tenien molts diners guardats, la Carol li va demanar d'anar a una casa que té el seu tio als afores de la ciutat. Així que van agafar el cotxe de la Carol i la Rebeca va pujar i se'n van anar de viatge com elles volien.
Quan estaven a la carretera parlaven de les seves coses, de tot menys del treballar. Quan van arribar, la Rebeca estava molt contenta perquè ja podia descansar. Van anar a una ciutat que estava al costat, i van conèixer dos nois molts simpàtics. Van anar de compres, totes les tendes de roba les van visitar, van menjar Mexicà, i els va encantar ...
Quan era moment de marxar no volien cap de les dues perquè s'estava molt bé allà, però tenien que tornar per anar a treballar. Van jurar que en poc temps tornarien a passar unes bones vacances juntes.