dimecres, 13 de gener del 2010

Viatge en tren (Història del gener)

Hi havia una vegada un noi molt petit que les deia Aitor i vivia a Barcelona a una casa molt petita, però un dia va decidir anar a passar unes vacances amb els seus pares que vivien a Madrid i tot d'una va fer les maletes i va agafar el tren.
Una vegada el tren estava ficat en marxa cap a Madrid i mentres estava al tren va conèixer una noia que es deia Teresa. La Teresa també anava a Madrid a veure el seu avi que estava malalt.
Un cop van arribar es van intercanviar els nombres de telefon i van quedar que es trucarien per la nit. Quan va arribar la nit l'Aitor va trucar a la Teresa i van quedar per anar a dinar al restarant xinès.
Al dia següent es van trobar al restaurant, ell estava molt content, sentia alguna cosa per la Teresa- Però tenia por de que el rebutgés. Quan van acabar de dinar la Teresa li va dir que sentia alguna cosa per ell i ell es va ficar tant content que li va dir: "Jo també sento alguna cosa per tu!".
Al poc temps es van casar i se'n van anar a viure a Madrid. El pare de l'Aitor els va fer una pregunta: si tendrien fills. per què ell encara no havia tingut cap net. Al cap de quatre mesos van tenir un fill i amb el temps van tenir més fills i més fills.

David M.