divendres, 15 de gener del 2010

Guerra i Pau, Yassin

Hi havia una vegada un nen que es deia Pau, era un nen molt tranquil i molt bona persona li agradava la tranquil·litat el seu poble on vivia el abans, era molt tranquil i la gen que viu al seu poble també son molt tranquils.
I un dia va arribar un nen que es deia Guerra i des de que va arribar al poble del Pau sempre hi havia problemes i baralles.
La gent d'aquell poble es va tornar molt agressiva i molt violenta i tot es va tornar una guerra. Un dia en Pau va pensar què podia fer per fer tornar a la gent del seu poble tal com era abans, que es tornés tranquil·la, amable, simpàtica i moltes coses bones; i al final va decidir agafar la gent del seu poble reunir-los i parlar amb ells i explicar-los que és el que passava.
Al final van marxar a un altre poble per estar més tranquils i sense aquell noi que es deia Guerra perquè era qui va fer que el seu poble es tornés dolent i agressiu.
En Guerra també volia anar amb ells però en Pau no volia emportar-se'l i es va emportar tot el seu poble i els si va dir que Guerra és el qui ens ha portat tots aquests problemes i el seu poble va estar d'acord amb ell.