dilluns, 18 de gener del 2010

Un viatge en cotxe (història del gener)

Un dia dos amics havien decidit de fer un viatge amb cotxe de Reus fins a Senegal. L'un es deia Dadi i l'altre Abdoulaye. Els dos amics tenien un cotxe Renauld i l'un dels dos tenia la carnet de conduir que era el Dadi.Abans que agafessin el camí els amics havien comprat totes els coses que necessitaven per fer el viatge, sobretot aigua. Els amics havien començat el viatge un dijous del mati.
Després de 450 km van punxar les dues rodes i van perdre 90 minuts per canviar-les. Després de tres hores més de conduir van arribar a la frontera de d'Espanya-Marroc i no van poder passar-la el mateix dia perquè van arribar molt tard. Per això van passar la nit al cotxe.
L'endemà la van poder passar i van córrer molt. Abdoulaye estava molt cansat i volia descansar en un hotel. El conductor Dadi també estava cansat però ell no volia descansar volia sortir pel Marroc aquell mateix dia, el que era impossible. I finalment es va posar a dormir al volant i van tenir un terrible accident i van morir tots dos.